Menighedsrådsvalg 2020

I 2020 skal der være valg til menighedsrådet.

Derfor afholdes der orienteringsmøde tirsdag den 9. juni 2020 kl. 19.00 i menighedshuset Bag Kirken 5  4573 Højby.

Hvis du er nysgerrig på det spændende arbejde, som foregår i menighedsrådet, så skal du møde op, for her vil vi bl.a. fortælle om, hvad menighedsrådet har lavet de sidste 2 år og om fremtidige opgaver, om kandidatopstilling og om hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådet på valgforsamlingen tirsdag den 15. september 2020 kl. 19.00. Læs referat.

På valgforsamlingen den 15. september 2020 blev der valgt følgende kandidater til det kommende menighedsråd 2021/2022:

Grethe Baand Skovgaard

Niels-Erik Bøtker Skov

Inger Kjærulff Andersen

Lotte Juel Petersen

Helle Rostgaard Sonne

Stedfortræder:

Lene Birgitte Jensen

Da Højby Menighedsråd har syv pladser at besætte, afholdes der ekstra valgforsamling tirsdag den 6. oktober 2020 kl. 19.00, Bag Kirken 5 4573 Højby for supplering af menighedsrådet.

Der gøres desuden opmærksom på, at der kan indleveres ekstra kandidatlister senest d. 13. oktober 2020 kl. 19.00. Det skal ske til formanden for valgbestyrelsen Niels-Erik Skov på adressen: Søparken 12 4573 Højby.

Fuldt hus i Højby Menighedsråd

På den ekstraordinære valgforsamling tirsdag d. 6. oktober 2020 (Læs referat), hvor Højby Menighedsråd skulle forsøge at få besat de to manglende pladser i menighedsrådet for den kommende 2 års periode, lykkedes det med ovenud tilfredshed.

Der var tre kandidater til de to poster, hvor den ene kandidat dog også gerne ville kandidere til en stedfortræderpost.

Det betyder at følgende blev valgt til menighedsrådet:

Malene Petersen

Inger helt

Stedfortrædere:

Pia Damgaard

Niels Nicolaisen

Højby Sogns Menighedsråd ser herefter således ud:

Louise Buch Jensen (præst) og derfor født medlem.

Grethe Baand Skovgaard

Niels-Erik Bøtker Skov

Inger Kjærullf Andersen

Lotte Juel Petersen

Helle Rostgaard Sonne

Malene H. Petersen

Inger Helt

Stedfortrædere:

Lene Jensen

Pia Damgaard

Niels Nicolaisen

Hvis der ikke indleveres en ekstra kandidatliste senest tirsdag den 13. Oktober 2020 kl. 19.00, som vil udløse afstemningsvalg, så er ovennævnte valgt.

Ekstra kandidatliste kan afleveres på adresserne Søparken 12 4573 Højby eller Narvikvej 8 4573 Højby.

Valgbestyrelsen Højby Sogns Menighedsråd.

Graver: 59 30 40 49 telefontid 12.30-13

Sognepræst: 59 30 22 68 (træffes ikke mandag)

Sekretær: 59 30 22 68 torsdag 14-18

Graver: SEND MAIL