Brochurer

VI FEJRER PÅSKEN SAMMEN - DER HJEMME

SE MERE UNDER PÅSKE 2020

To brochurer

I våbenhuset ligger to brochurer til salg.

Det er spændende og uundværlig læsning for alle der kommer i kirken, og alle lokal- og kirkehistorisk interesserede.

Hvis du betaler via MobilePay bedes du angive betalingen med "Brochure"

"En vandring på Højby Kirkegård"

Her er historien om nogle af menneskene under stenene og kirkegårdens historie.

Brochuren på 16 sider en vigtig nøgle til Odsherreds lokalhistorie.

Du kan fx læse om finderen af Solvognen, Anneberg familien, kusk Jens Olsen og mange andre lokale personligheder.  Følg kortet på bagsiden og tag på en historisk vandring blandt de fredede gravsteder.

"Kirken på Højen"

Fortæller over 24 sider om Højby Kirke fra år 1150 over kalkmalerier til den nye glasmosaik.

Læs bl.a. om kirkebygningens opståen, historien om det skrånende gulv, kalkmalerierne, kirkens inventar, legenden om klokkerne, og historien om dobbeltmordet i Højby Kirke opdateret med den nyeste viden.

Graver: 59 30 40 49 telefontid 12.30-13

Sognepræst: 59 30 22 68 (træffes ikke mandag)

Sekretær: 59 30 22 68 torsdag 14-18

Graver: SEND MAIL