Minikonfirmander

Minikonfirmander

ALLE BEGIVENHEDER/ARRANGEMENTER/GUDSTJENESTER

ER AFLYST INDTIL 1. APRIL 2020

For børn, der går i tredje klasse.

Det handler om kirken og den kristne tro: Vi går på opdagelse i kirkerummet, i tårnet og på kirkegården. Vi hører historier fra Bibelen, og vi laver små kreative projekter. Vi får noget at spise hver gang, og hver eftermiddag afsluttes med en mini-gudstjeneste i kirken.

Det foregår fem onsdage i februar-marts måned, første gang den 26. februar 2020. For mere information ring eller skriv til sognepræsten.

Graver: 59 30 40 49 telefontid 12.30-13

Sognepræst: 59 30 22 68 (træffes ikke mandag)

Sekretær: 59 30 22 68 torsdag 14-18

Graver: SEND MAIL