ALLE BEGIVENHEDER ER AFLYST FREM TIL 14. APRIL

SE MERE UNDER PÅSKE 2020

ALLE BEGIVENHEDER/ARRANGEMENTER/GUDSTJENESTER

ER AFLYST INDTIL 1. APRIL 2020

Der er løbende babysalmesanghold med salmer, sange, dans og musik i kirkens rammer i Højby kirke.

Babysalmesang er målrettet børn ca. to-10 mdr. i følge med  forældre eller bedsteforældre. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, og  man er i øvrigt  velkommen til en prøvegang. Efter babysalmesangen, som altid begynder kl. 10 i kirken,  er der hyggelig snak over en kop kaffe  i Menighedshuset. Det er gratis at deltage, og tilmelding kan ske til organist Lene Søndergård, på 24 64 18 25, svendsdatter@gmail.com.

Hold øje med vores aktiviteter i kalenderen for at se, hvornår der states hold op. Der er også løbende hold i kirken i Nykøbing Sjælland

Graver: 59 30 40 49 telefontid 12.30-13

Sognepræst: 59 30 22 68 (træffes ikke mandag)

Sekretær: 59 30 22 68 torsdag 14-18