Du er her: HomePersonale

Sognepræst Louise Buch Jensen

Jeg træffes på 59 30 22 68 (dog ikke mandag). Enhver kan henvende sig til mig, hvis man ønsker en samtale, ligesom jeg gerne hører om det, hvis du kender én, der har brug for en snak. Jeg har tavshedspligt. Oplysninger vedrørende fødsel, dåb, vielse, begravelse mm. findes under "Livets gang".

Jeg har været præst i Højby siden januar 2014. Jeg kommer oprindeligt fra Kalundborg, jeg har læst i Aarhus og været præst på Fyn før jeg kom hertil.

Henvendelse vedrørende:

- sognets arrangementer
- kirken
- kirkegården
- ledige stillinger som kirkefunktionær ved kirken eller kirkegården

Skal rettes til Menighedsrådet.

Kirkens personale

Louise Buch Jensen - Sognepræst Louise Buch Jensen