Du er her: HomeKommende arrangementerKirkemusikfestival med "Valfart"

Kirkemusikfestival med ”Valfart”

Torsdag 18. oktober kl. 19.30. En odyssé i nordisk folketone med afstikkere til bl.a. Balkan og Mellemøsten. Kirkerne i Odsherred er atter i år gået sammen om kirkemusikfestival i oktober måned, nærmere betegnet fra 6. til og med 21. oktober.

I Højby kirke bliver der mulighed for at høre ensemblet ”Valfart”, der blev dannet i 2012, da Christian Riisgaard blev bedt om at komponere musik til et kirkespil på Limfjordsøen Mors. ”Valfart” består udover Christian Riisgaard (violin, hardangerfele, bouzuki og vokal) af Ib Buchholz (harmonika) samt Johanne Buus Andersen (fløjte og vokal.)

Et fjerde medlem, Christine Dueholm, er ikke med ved denne lejlighed. Christian Risgaard, der er komponist, musiker og organist i Vestjylland, har skrevet eller arrangeret musikken, der går fra salmer, nordisk folketone over Aakjær-viser og til kompositioner i mere fremmedartede tonesprog.

Ved koncerten bliver der desuden lejlighed til at synge med på et par salmer, og der er fri entré.