Du er her: HomeArrangementer i kirkenTidligere arrangementerFriluftsgudstjeneste 2017

Friluftsgudstjeneste 20. august kl. 11

Årets friluftsgudstjeneste finder sted ét af de allerskønneste steder i Odsherred (og dét siger ikke så lidt!) – nemlig på Sandskredet ved Kongsøre Skov med frit udsyn til Isefjorden.

Gudstjenesten er som altid et samvirke mellem menighedsråd, præster, organister, gravere og kirkesangere fra kirkerne i hele Det nordlige Odsherred. Prædikant er Højbys sognepræst. Organist Lene Søndergaard og trompetist Ole Andersen står i spidsen for det musikalske. Prædikant er Højbys sognepræst.

Efter gudstjenesten bydes på gratis aspargessuppe med kødboller og flutes i de skønne omgivelser. Man er også velkommen til at medbringe sin egen madkurv. Drikkevarer/kaffe og øvrig fortæring medbringer man selv.

I tilfælde af regn rykker vi indenfor i Egebjerg kirke.