Koncert den 5. juni kl. 14

Livsfortællinger med sange fra gemmebogen

Per Larsen og Pete Repete synger, spiller og fortæller grundlovsdag om nogle af livets store temaer: Kærlighed og venskab. Fællesskab og solidaritet. Om troen og om at miste. Om glæde, sorg og bekymringer – det hele på en klangbund af en grundlæggende taknemmelighed til livet.

Billetter købes ved indgangen fra kl. 13. Pris 50 kr. Efter koncerten byder menighedsrådet på kaffe og kage i våbenhuset.

De to musikanter fortæller historier fra eget liv - arbejdsliv såvel som det mere personlige. Fortællingerne tilsættes en lang række sange fra de seneste 50 års danske sangskrivertradition med sange af Sebastian, Anne Linnet, Erik Grip, Michael Falch med flere.

Per Larsen har en fortid som forstander på Den Rytmiske Højskole, som musiklærer på Højby Skole samt stifter af koret ”Terpsichorus”, og han var med til at fostre idéen om en kommunal musikskole i Trundholm Kommune.

Pete Repete er musiker og komponist og har medvirket på et utal af musikudgivelser gennem tiden: Big Fat Snake siden ‘91. Han er tidligere medlem af eller har indspillet med: Repeat Repeat, Rattlers, Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Lars H.U.G., Elvis Presley ́s TCB Band, Erik Grib, Henrik Strube, Poul Krebs...