Du er her: HomeArrangementer i kirkenTidligere arrangementerOnsdagsmøder (tidligere)

Onsdagsmøder

Som et nyt tiltag arrangerer Højby Kirke nu også onsdagsmøder. Se de planlagte dage og emner!

20. januar kl. 10 - Matadoren Valdemar Henckel (1877-1953) byggematador i København og Kalundborg.

Cand. mag. Kaj Buch Jensen, Kalundborg, fortæller historien om drengen, der fra små kår blev en af landets største bygherrer, og som med sit byggeri har præget København. Det er også historien om hvordan han - som en af gullaschbaronerne under 1. Verdenskrig - satte Kalundborg på den anden ende, skabte rederier, byggede skibsværft og hotel og endte med i en stor fallit at ruinere Kalundborg bank, så alle i Kalundborg mistede penge i kraft af hans eventyr. Foredraget illustreres med billeder fra samtiden.

24. februar kl. 10 - Sigrid Undsets liv og forfatterskab

ved sognepræst Louise Buch Jensen.

16. marts kl. 10 - Mødet mellem mennesker

Grethe og Lars Andersen, Jyderup, fortæller om deres mangeårige engagement i flygtningearbejde, om hvordan det er at komme til Danmark som flygtning, og om hvordan et godt møde mellem mennesker fra forskellige kulturer kan komme i stand.

Alle møder finder sted i menighedshuset, Bag Kirken 5. Der vil være kaffe/te undervejs.