Grip og Gunde, kaffe og kage - Grundlovskoncert, 5. juni kl. 15.

For tredje gang bydes der på koncert i Højby kirke Grundlovsdag.

I år er det trubaduren - visesangeren- komponisten Erik Grip der sammen med pianisten Henrik Gunde præsenterer et program der er både fyldigt, morsomt og seriøst på én gang.

Entré til koncerten er kr. 50, børn til og med 15 år gratis adgang. Billetter ved indgangen fra kl. 14.

Her er både Kingo, Frank Jæger, røverhistorier og selvfølgelig Grundtvig. Der er fællessange og følsomme viser, salmer og højskolesange.

De gode, stærke og flotte danske sangtekster og digte tonesat af Erik Grip er en naturlig del af programmet. Erik Grip kunne i 2013 fejre noget så sjældent som et 50-års scenejubilæum. Henrik Gunde, pianist i DR-Big Bandet samt i Brorsons Kirkes kirkeband, leverer et flot og poetisk akkompagnement til Erik Grip.

Efter koncerten byder menighedsrådet på en kop kaffe og kage som kan nydes i eller udenfor kirken i det forhåbentlig dejlige sommervejr!