Du er her: HomeArrangementer i kirkenTidligere arrangementerJulekoncert - 3. december kl. 19

Julekoncert med Marie Carmen Koppel

Årets julekoncert i Højby kirke finder sted torsdag 3. december kl. 19.  Gospel- og soulsangerinden Marie Carmen Koppel står for musikken sammen med saxofonist Benjamin Koppel og pianist Steen Rasmussen.

Gospel- og soulsangerinden Marie Carmen Koppel står for musikken sammen med sin bror, saxofonisten Benjamin Koppel. De bliver ledsaget på klaver af Steen Rasmussen.

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær  og musikalitet på internationalt niveau.

Benjamin Koppel er kendt som en virtuos saxofonist, der er hjemme i alle musikalske genrer: jazz, klassisk, pop og altså også, ved denne lejlighed, soul og gospel. Han har modtaget flere priser for sit spil, bl.a. det prestigefyldte Jacob Gade legat.

Billetter á kr. 75 sælges i SuperBrugsen Højby, børn til og med 15 år gratis adgang.

Evt. resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 18.