Du er her: HomeArrangementer i kirkenBabysalmesang

Babysalmesang

Nyt hold for forældre/bedsteforældre og børn ca. 2-10 mdr. begynder den 26. oktober kl. 10-10.45.

Vi mødes i kirken, hvor vi synger sange og salmer, ledsaget af fagter og enkle dansetrin. Bagefter er der kaffe og kage i menighedshuset. Alle kan være med - ingen særlige sangtalenter kræves! Det er gratis at deltage og du er velkommen til en prøvegang.

Tidspunkt: Torsdage kl. 10-10.45 med efterfølgende kaffe i Menighedshuset. Alle med babyer er  velkomne uanset sogn og sangstemme!

Klokkespil, rasleæg, leg med tørklæder, musik og sæbebobler indgår som elementer i babysalmesang, hvor kirken er rammen om glæden ved fordybelse og nærvær for børn og voksne.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage, og du er velkommen til en prøvegang.

Underviser: organist Lene Søndergård.

Tilmelding og nærmere oplysninger hos organist Lene Søndergård,tlf. 24 64 18 25 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.