Du er her: HomeArrangementer i kirken

Læsekreds

Onsdag d. 22. november kl. 10 Gælder det Ida Jessens En ny tid. I 1904 rejser en ung lærerinde til Thyregod for at undervise. Siden bliver hun gift med distriktslægen Bagge.

Julekoncert, den 7. december kl. 19

Eventyrlig jul - et alternativ til de traditionelle julekoncerter

Oplev Danmarks store skuespiller Ghita Nørby læse H.C. Andersens fantastiske juleeventyr: Grantræet, Den lille pige med svovlstikkerne og Nattergalen.  Michala Petri og Lars Hannibal har sat musikken sammen, som undervejs, i og omkring eventyrene skaber laguner til eftertænksomhed.

Læs mere: Julekoncert

Syng dansk! Den 1. november kl. 10

I uge 44 er der landet over fokus på dansk musik i den årlige Spil dansk-uge. Onsdag den 1. november kl. 10 synger vi fra Højskolesangbogen.

Der er frit slag, så kom og foreslå dine yndlingssange! Lene Søndergaard sidder ved klaveret i menighedshuset, og vi tager en kaffepause undervejs.