Du er her: HomeKommende arrangementer

Læsekreds

Onsdag d. 22. november kl. 10 Gælder det Ida Jessens En ny tid. I 1904 rejser en ung lærerinde til Thyregod for at undervise. Siden bliver hun gift med distriktslægen Bagge.

 

Alle Helgens dag, den 5. november kl. 16

Alle Helgens dag, hvor vi mindes vore døde. Efter gudstjenesten kl. 16 drikker vi kaffe sammen i kirkens tårnrum, og der er mulighed for at sætte tændte lys på gravstederne. Kirken har lys til alle fremmødte.

Syng dansk! Den 1. november kl. 10

I uge 44 er der landet over fokus på dansk musik i den årlige Spil dansk-uge. Onsdag den 1. november kl. 10 synger vi fra Højskolesangbogen.

Der er frit slag, så kom og foreslå dine yndlingssange! Lene Søndergaard sidder ved klaveret i menighedshuset, og vi tager en kaffepause undervejs.

Julekoncert, den 7. december

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for d. 7. december. Den dag afholdes årets julekoncert med blandt andre Ghita Nørby. Se mere i næste blad.

 

Kirkemusikfestival med ”Aavaat”, den 11. oktober kl. 20

Igen i år venter der en spændende oplevelse i forbindelse med Odsherred Kirkemusikfestival. Koret ”Aavaat” er dannet af grønlændere, bosat i Københavnsområdet og vil være kendt af mange fra programmet ”Julehilsen til Grønland”, hvor koret har deltaget 16 gange.

Læs mere: Kirkemusikfestival med Aavaat

Musikgudstjeneste og kirkefrokost, den 29. oktober kl. 10.30

Reformationsfejring

Den 31. oktober er det 500 år siden Luther slog sine teser mod afladshandlen op på kirkedøren i Wittenberg. Det blev startskuddet til en række begivenheder, der førte til reformationen.

Læs mere: Musikgudstjeneste og kirkefrokost

Højby Kirke fotoalbum

Free business joomla templates