Du er her: HomeAndre interessante siderSjælesorg

Hvad er Sjælesorg?

Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale eller chat med en præst på nettet. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst.

På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst.

Projektet er støttet over en tre-årig periode af Folkekirkens Fællesfond og landets ti stifter.

Projektet er organiseret med styregruppe, projektgruppe, daglig leder og præster som er sjælesørgere på nettet.