Du er her: HomeAndre interessante siderNyheder

Tesedør

I 1517 gjorde Luther op med afladshandlen i sine berømte 95 teser. Hvad kunne du tænke dig at sætte på dagsordenen i folkekirken 2017?

Trænger kirken igen til at komme tilbage på sporet? Er der noget, som burde ændres i kirke eller samfund? Skriv din egen tese og slå den op her på folkekirkens tesedør

Hvad er Sjælesorg?

Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale eller chat med en præst på nettet. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst.

På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Læs mere: Sjælesorg på nettet