Du er her: HomeAndre interessante sider

Andre interessante sider

Hvilket sogn tilhører jeg?

Sogn.dk indeholder oplysninger om alle sogne i folkekirken.

Siderne om de enkelte sogne indeholder som et minimum administrative oplysninger, f. eks. navne, adresser, telefonnumre, e-postadresser og statistik.

Nogle sogne har også indtastet oplysninger om gudstjenester, møder og andre oplysninger om livet i sognet. Disse opdateres af de enkelte sogne.

Hvis sognet har sin egen hjemmeside, er der normalt også link til denne.

Interesserede kan via søgefunktionen finde præster og kirker.

Danske Provsti

Provsti.dk indeholder oplysninger om de 107 provstier i folkekirken.

Folkekirken

Folkekirken.dk her finder du alt om folkekirken og mange svar på kristne spørgsmål!

Kirkens statistik, økonomi og lovrammer

Miliki.dk - Ministeriet for ligestilling og kirke - her findes svar på mange spørgsmål.

Det er også her du finder regler og love, statistikker og meget andet om den danske folkekirke.

Læs om navne, fødsel, faderskab og ægteskab

Personeregistrering.dk Her finder du information om personregistrering, som du kan få brug for som borger i Danmark. Du kan blandt andet læse om registrering af navne, fødsel, faderskab og ægteskab.

Sjælesorg
Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale eller chat med en præst på nettet. Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst. Besøg siden.

På sjælesorg.nu kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst.

Projektet er støttet over en tre-årig periode af Folkekirkens Fællesfond og landets ti stifter.

Projektet er organiseret med styregruppe, projektgruppe, daglig leder og præster som er sjælesørgere på nettet.